​ Autoriseret kloakmester

​  Stærke kompetencer

✓  Høj kvalitet

​Kloakmester med alsidige kompetencer

​Som autoriseret kloakmester i Horsens, Hedensted og omegn tilbyder vi hos Niels Bie’s Maskinstation kloakmesterarbejde af høj kvalitet og standard til både private og erhverv. 

Som kloakmester med mange års erfaring i branchen har vi tilegnet os nogle unikke færdigheder og kompetencer, som vi bruger til at hjælpe med forskelligartede opgaver inden for kloakering og nedsivning. Vi er en utrolig alsidig maskinpark, hvor alle er veluddannede og dygtige, og vi brænder for vores arbejde.

Hos Niels Bie's Maskinstation udfører vi alt inden for kloakarbejde med fokus og præcision, og vi går målrettet efter at levere en fornem service, som giver glade og tilfredse kunder.

Har du brug for en autoriseret kloakmester så hiv fat i os

​Har du en opgave til os, hvor du har brug for en professionel kloakmester til at finde den bedste løsning, er vi klar med kompetente råd og sparring i øjenhøjde til private og erhverv. 

Ønsker du at få dit kloakarbejde udført af en autoriseret kloakmester, der ved, hvad han laver, er vi et fagligt stærkt team bestående af erfaringsrige folk, som sætter en ære i at udføre et perfekt stykke arbejde, som du bliver glad for. 

Kloakering og nedsivning kræver viden og de rette værktøjer for at gøre det korrekt, hvorfor vi står til rådighed for at hjælpe dig.

Om det er i hjemmet eller i firmaet, gør ingen forskel for os. Det samme gælder for omfanget af opgaven – der er ingen opgaver, der er for store eller små.

​Få et uforpligtende tilbud på kloakarbejde

​Skal du bruge en autoriseret kloakmester til at hjælpe dig med kloakering? Vi er klar til at foretage en faglig vurdering af, hvorledes vi skal gribe ind, og derefter komme med et godt og uforpligtende tilbud på din opgave. 

Vi løser selv det hele fra start til slut, da vi har massevis af erfaring som autoriseret kloakmester og derfor kan varetage flere opgaver inden for kloakering, landbrug og entreprenørarbejde.

Kontakt os på telefon 75 65 30 32 eller mail Nielsbie@Nielsbie.dk, og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

Indhent et uforpligtende tilbud i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Autoriseret kloakmester

Adresseinformation

Østerhåbsvej 80, 8700 Horsens

CVR: 39671425

Kontaktinformation

​Tlf. 75 65 30 32

E-mail: Nielsbie@Nielsbie.dk