​SLAMSUGNING AF TILSTOPPEDE AFLØB OG KLOAKSYSTEMER

―​

​Har du en kloak eller et afløb, der er tilstoppet? Hos Niels Bie’s Maskinstation er vi specialister i slamsugning, hvilket vi udfører for alle typer kunder i Horsens, Hedensted og omegn. Har du udfordringer med tilstoppede brønde eller septiktanke, kan effektiv slamsugning være løsningen, der renser, således at der igen er fri passage. Er det noget, du døjer med ofte, kan der være rimelig fornuft i at få set dine afløb efter i sømmene af en professionel fagmand, før det stopper helt til og ikke længere er brugbart.

Vi har mange års erfaring med rensning af kloak, bundfældnings- og septiktanke, og vi har det rette udstyr, der kræves, for at kunne udføre arbejdet grundigt og effektivt.

Professionel slamsugning for private og erhverv

​​Uanset størrelsen på din opgave eller omfanget af afløb og kloaksystemer tilbyder vi slamsugning til dig, der har brug for kyndig assistance.

Vores kunder er private og erhverv, som har brug for slamsugning af:

  • Samletanke
  • Septiktanke
  • Sandfang
  • Fedtudskiller
  • Køkkenbrønde
  • Vejbrønde

Det kan forårsage store problemer, hvis ikke der bliver fjernet slam i tide. Tilstopning af anlæg kan medføre oversvømmelse, og oversvømmelse kan blive til store skader på omkringliggende byggerier, marker og afgrøder. Vil du komme slam til livs, er vi klar med slamsugning af høj kvalitet.

Få en fast aftale om jævnligt tilsyn

​Slamsugning er et præcisionsarbejde, der kræver viden og teknisk snilde. Hos Niels Bie’s Maskinstation har vi alt det nødvendige udstyr og de rette kompetencer, som gør, at vi kan udføre arbejdet til perfektion, sådan at afløb- og kloaksystemer kan opretholde høj hygiejne.

Med en fast aftale hos os sikrer du dig præventivt mod eventuelle tilstopninger, da vi jævnligt kontrollerer dine systemer. Har du en akut opstået situation, er vi naturligvis også klar til at hjælpe dig med rensning og bortskaffelse af slam. Vi udfører ikke kloakspulinger aften (efter kl. 17) , weekender og helligdage, her henviser vi jer til at kontakte et firma med døgnvagt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en løsning, som vi kan skræddersy til dig. Ring på telefon 75 65 30 32 eller send en mail på Nielsbie@Nielsbie.dk.

​​Vores arbejde med slamsugning:

MASKINSTATION & ENTREPRENØR

ET HAV AF STÆRKE KOMPETENCER

30 ÅRS ERFARING I FAGET

Kontakt

Niels Bie’s Maskinstation ApS

​Med mere end 30 års erfaring inden for Maskinstation & Entreprenør faget er vi din seriøse samarbejdspartner. Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Entreprenør arbejde.

Østerhåbsvej 80, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 65 30 32

E-mail: nielsbie@nielsbie.dk

Danske Maskinstationer og Entreprenører er brancheorganisation og videncenter for maskinstations-, entreprenør-, kloakmester og skoventreprenørvirksomheder.​