​ Autoriseret kloakmester

​  Stærke kompetencer

✓  30 års erfaring

PÆLEKAPNING OG PÆLEKNUSNING

​Hos Niels Bie’s Maskinstation kan vi hjælpe dig med at nedbringe højden på for høje pæle. Vi specialiserer os inden for pælekapning og pæleknusning både ved store og små byggeprojekter. Vi har base i Horsens, og herfra er vi klar til at servicere vores kunder. 

Har du brug for dygtige folk, der kan foretage pælekapning på dit projekt, er vi de helt rigtige til opgaven. Vi har flere forskellige metoder til at nedbringe højden på pælene. Vi arbejder typisk med pælekapning og pæleknusning i forhold til den pågældende opgave.

Vores arbejdsområde er som udgangspunkt i Jylland og på fyn. Er dit projekt placeret et andet sted i landet, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning, der passer lige netop til dig. 

Lav en aftale angående pæleknusning

Er dit byggeprojekt ved at nå det punkt, hvor der er brug for pælekapning, eller ved du, hvornår i fremtiden du får brug for vores assistance, kan du allerede kontakte os nu. 

Få et uforpligtende tilbud på udførelse af pælekapning ved at kontakte os på 75653032 eller Nielsbie@Nielsbie.dk

Rasmus Bie

Mobil: 20 68 51 32

E-mail: nielsbie@nielsbie.dk

Anders

Mobil: 60208815

E-mail: nielsbie@nielsbie.dk

Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen.

Niels Bie's Maskinstation ApS

Med mere end 30 års erfaring inden for Maskinstation & Entreprenør faget er vi din seriøse samarbejdspartner. Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Entreprenør arbejde.

Kontakt

​Østerhåbsvej 80, 8700 Horsens -​ Rutevejledning

CVR: 39671425

Tlf.: 75 65 30 32

E-mail: nielsbie@nielsbie.dk