​ Autoriseret kloakmester

​  Stærke kompetencer

✓  Høj kvalitet

PÆLEKAPNING OG PÆLEKNUSNING AF BETONPÆLE

​Hos Niels Bie’s Maskinstation kan vi hjælpe dig med at nedbringe højden på for høje pæle. Vi specialiserer os inden for pælekapning og pæleknusning både ved store og små byggeprojekter. Vi har base i Horsens, og herfra er vi klar til at servicere vores kunder. 

Har du brug for dygtige folk, der kan foretage pælekapning på dit projekt, er vi de helt rigtige til opgaven. Vi har flere forskellige metoder til at nedbringe højden på pælene. Vi arbejder typisk med pælekapning og pæleknusning i forhold til den pågældende opgave.

Vores arbejdsområde er som udgangspunkt i Jylland og på fyn. Er dit projekt placeret et andet sted i landet, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning, der passer lige netop til dig. 

Hvad er en pilotering?

Når der laves fundamenter til nye bygninger eller andre former for byggeprojekter, skal hele konstruktionen stabiliseres. Det gøres ved hjælp af pilotering. Når man laver et fundament, bliver der banket pæle ned i jorden, som skaber stabile funderingsforhold. 

​Når der bankes pæle i jorden, afsluttes de sjældent i den korrekte topkote. Det er her, vi kan hjælpe dig. Med pælekapning og pæleknusning kan vi sikre korrekt pilotering. Med en pælekapper kan vi kappe pæletoppen i den færdige fundamentskote. Har du pæle, der er svære at kappe, kan vi i stedet knuse den del af pælen, der ikke skal være der. Dette gøres med pæleknusning.

Lav en aftale til vores pælekapper

Er dit byggeprojekt ved at nå det punkt, hvor der er brug for pælekapning, eller ved du, hvornår i fremtiden du får brug for vores assistance, kan du allerede kontakte os nu. 

Få et uforpligtende tilbud på udførelse af pælekapning ved at kontakte os på 75653032 eller Nielsbie@Nielsbie.dk

Følg os på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag, se videoer og billeder fra vores arbejde og meget mere.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen.

Niels Bie's Maskinstation ApS

Med mere end 30 års erfaring inden for Maskinstation & Entreprenør faget er vi din seriøse samarbejdspartner. Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Entreprenør arbejde.

Kontakt

​Østerhåbsvej 80, 8700 Horsens -​ Rutevejledning

CVR: 39671425

Tlf.: 75 65 30 32

E-mail: nielsbie@nielsbie.dk