Pælekapning

―​

​Hos Niels Bie’s Maskinstation kan vi hjælpe dig med at nedbringe højden på for høje pæle. Vi specialiserer os inden for pælekapning og pæleknusning både ved store og små byggeprojekter. Vi har base i Horsens, og herfra er vi klar til at servicere vores kunder.​

Har du brug for dygtige folk, der kan foretage pælekapning på dit projekt, er vi de helt rigtige til opgaven. Vi har flere forskellige metoder til at nedbringe højden på pælene. Vi arbejder typisk med pælekapning og pæleknusning i forhold til den pågældende opgave.

Vores arbejdsområde er som udgangspunkt i Jylland og på fyn. Er dit projekt placeret et andet sted i landet, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning, der passer lige netop til dig.

Udover pælekapning tilbyder vi bl.a. også slamsugning, kloakspuling og køreplader.

Lav en aftale angående pæleknusning

Er dit byggeprojekt ved at nå det punkt, hvor der er brug for pælekapning, eller ved du, hvornår i fremtiden du får brug for vores assistance, kan du allerede kontakte os nu.

Få et uforpligtende tilbud på udførelse af pælekapning ved at kontakte os på 75 65 30 32eller Nielsbie@Nielsbie.dk

Claus Jensen​

Mobil: 22 48 43 64

E-mail: paelekapning@nielsbie.dk​

Anders

Mobil: 60 20 88 15

E-mail: nielsbie@nielsbie.dk

MASKINSTATION & ENTREPRENØR

ET HAV AF STÆRKE KOMPETENCER

30 ÅRS ERFARING I FAGET

Kontakt

Niels Bie’s Maskinstation ApS

​Med mere end 30 års erfaring inden for Maskinstation & Entreprenør faget er vi din seriøse samarbejdspartner. Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Entreprenør arbejde.

Østerhåbsvej 80, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 65 30 32

E-mail: nielsbie@nielsbie.dk

Danske Maskinstationer og Entreprenører er brancheorganisation og videncenter for maskinstations-, entreprenør-, kloakmester og skoventreprenørvirksomheder.​