KØREPLADER TIL ET MERE SIKKERT ARBEJDSOMRÅDE

―​

​​Med kørerplader fra Niels Bie’s Maskinstation er du sikker på at få en holdbar løsning på din byggeplads. Vi hjælper gerne med at placere pladerne rigtigt, så de skaber det bedst mulige underlag for kørsel med store maskiner.

​Køreplader er essentielle som underlag, når du skal arbejde med store maskiner. Hos Niels Bie’s Maskinstation specialiserer vi os i maskiner. Det inkluderer også kørerplader, hvor vi kan hjælpe med at lægge dem ud på jeres område. Vi er placeret i Horsens, og herfra er vi klar til at servicere vores kunder i hele Jylland og på fyn.

​​

Hvorfor er det en god idé at have køreplader?

På byggepladser og andre arealer kan terrænet hurtigt blive meget blødt og ujævnt, når der kører store maskiner. Det kan skabe usikre situationer. Derudover kan det også påvirke arbejdet, hvis maskinerne ikke kan køre på underlaget, fordi det er for glat eller ujævnt. Det er her, at køreplader er en rigtig god idé, så maskinerne kan køre uden problemer.

Det er vigtigt, at kørepladerne ikke overlapper hinanden alt for meget, da det kan være svært for nogle maskiner at køre på. Det kan for eksempel være hjulmaskiner, da der er risiko for dækskade. Vi kan hjælpe dig med at få placeret kørepladerne helt rigtigt, så der ikke er risiko for materielle skader.

Kontakt os for mere information

Har du brug for køreplader til byggepladser, festivalpladser eller lignende, kan vi hjælpe dig med det. For nærmere information er du meget velkommen til at kontakte os på 75 65 30 32 eller Nielsbie@Nielsbie.dk

MASKINSTATION & ENTREPRENØR

ET HAV AF STÆRKE KOMPETENCER

30 ÅRS ERFARING I FAGET

Kontakt

Niels Bie’s Maskinstation ApS

​Med mere end 30 års erfaring inden for Maskinstation & Entreprenør faget er vi din seriøse samarbejdspartner. Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Entreprenør arbejde.

Østerhåbsvej 80, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 65 30 32

E-mail: nielsbie@nielsbie.dk

Danske Maskinstationer og Entreprenører er brancheorganisation og videncenter for maskinstations-, entreprenør-, kloakmester og skoventreprenørvirksomheder.​