KOMPETENT KLOAKSPULING

―​

Spuling af kloak skaber fri gennemstrømning i kloakker

Har du problemer med et stoppet toilet? Hos Niels Bie’s Maskinstation tilbyder vi spuling af kloak i Horsens, Vejle, Hedensted og omegn. Spuling af kloak er et effektivt redskab til at skabe fri gennemstrømning i dine kloakker og afløbssystemer. Et stoppet afløb kan skyldes flere forskellige årsager.

​I mange tilfælde ser vi kloakker, der er stoppet med køkkenfedt eller hårrester. Her kan en forholdsvis simpel kloakspuling anvendes til at afhjælpe tilstopningen. Bliver vi tilkaldt i forbindelse med en kloak, hvor der ikke er fri passage, forsøger vi i første omgang at determinere, hvad problemet skyldes – så vi kan komme med den bedste og mest effektive løsning.

​Vurderer vi, at spuling ikke er nok i sig selv, kan vi foretage en kombination af kloakspuling og kloak-TV.

Hvad gør man ved en stoppet kloak?

Oplever du ofte udfordringer med et stoppet afløb, bad, håndvask eller noget et andet sted på badeværelset? Så kan du selv forsøge dig med at rense afløbet. En kloakrensning kan gøres ganske simpelt ved at du koger en masse vand, som du hælder ned i afløbet. Når du har hældt det i, skal du bruge en svupper for at få alt snavs med op igen. Skil gerne vandlåsen ad og saml den igen.

​Dette virker for nogen, men ikke for alle. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med en professionel spuling af kloak, så et stoppet toilet kommer til at virke igen. Vi er specialister i kloakker og ved alt om, hvad der skal gøres, hvis det stopper til. Vi har mange års erfaring i branchen og er derfor den helt optimale samarbejdspartner.​

Vi hjælper private og erhverv med stoppet afløb

Hos os er alle kunder lige vigtige. Uanset om du er privatperson eller et stort firma, ser vi med lige alvorlige briller på din opgave. Vi arbejder altid med et højt serviceniveau og med en kvalitet, der sikrer dig gode og funktionsdygtige afløb og kloakker.

Ring til os og få en konkret pris på kloakspuling

​Har du brug for rensning af kloak, spuling af afløb eller spuling af dræn, så kommer vi gerne forbi og giver dig en hjælpende hånd. Vi udfører ikke kloakspulinger aften (efter kl. 17), weekender og helligdage – her henviser vi jer til at kontakte et firma med døgnvagt.

​Få et helt uforpligtende tilbud på spuling af kloak eller hør mere om vores priser ved at ringe til os på telefon: 75 65 30 32 eller send en besked til e-mail: nielsbie@nielsbie.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

MASKINSTATION & ENTREPRENØR

ET HAV AF STÆRKE KOMPETENCER

30 ÅRS ERFARING I FAGET

Kontakt

Niels Bie’s Maskinstation ApS

​Med mere end 30 års erfaring inden for Maskinstation & Entreprenør faget er vi din seriøse samarbejdspartner. Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Entreprenør arbejde.

Østerhåbsvej 80, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 65 30 32

E-mail: nielsbie@nielsbie.dk

Danske Maskinstationer og Entreprenører er brancheorganisation og videncenter for maskinstations-, entreprenør-, kloakmester og skoventreprenørvirksomheder.​