​ Autoriseret kloakmester

​  Stærke kompetencer

✓  Høj kvalitet

Kloakspuling skaber fri gennemstrømning i kloakker

​Har du problemer med en tilstoppet kloak? Hos Niels Bie’s Maskinstation tilbyder vi kloakspuling af dine kloakker i Horsens, Hedensted og omegn, hvilket er et effektivt redskab til at skabe fri gennemstrømning i dine kloakker og afløbssystemer. Det kan skyldes flere årsager, at der forekommer tilstopninger.

I mange tilfælde ser vi kloakker, der er stoppet med sten og grus, hvor en forholdsvis simpel kloakspuling kan anvendes til at afhjælpe tilstopningen. Bliver vi tilkaldt i forbindelse med en kloak, hvor der ikke er fri passage, forsøger vi i første omgang at determinere, hvad problemet skyldes, således at vi kan give dig den bedste og mest effektive løsning.

Vurderer vi, at kloakspuling ikke er nok i sig selv, kan vi foretage en kombination af slamsugning og kloakspuling.

Vi ved alt om afløbssystemer og kloakspuling

​Oplever du ofte udfordringer med at få din kloak eller afløb til at fungere optimalt? kan du selv forsøge dig med at rense afløbet. Dette kan gøres ganske simpelt ved, at du koger en masse vand, som du hælder ned i afløbet. Når du har hældt det i, skal du bruge en svupper for at få alt snavs med op igen. Skil gerne vandlåsen ad og saml den igen. 

Dette virker for nogle, men ikke alle. Derfor er vi parate til at hjælpe dig med en kloakspuling, så din kloak og dit afløb igen kommer til at fungere.​ ​Vi er specialister i kloakker og ved alt om, hvad der skal gøres, hvis de stopper til. Vi har nemlig mange års erfaring i branchen og vi hjælper også gerne dig, når du har brug for det for en kloakspuling.

Professionel kloakspuling til private og erhverv

​Hos os er alle kunder ens og lige vigtige. Uanset om du er privatperson eller et stort firma, ser vi med lige alvorlige briller på din opgave. Vi arbejder altid med et højt serviceniveau og med en kvalitet, der sikrer dig gode og funktionsdygtige afløb og kloakker.


​Har du brug for rensning af afløb, kommer vi gerne forbi og giver dig en hjælpende hånd med en kloakspuling. Du kan altid få en fast aftale med os om, at vi jævnligt fører tilsyn. Det er især fornuftigt, hvis du har døjet med problemer længe.

Få et helt uforpligtende tilbud på kloakspuling – ring på telefon 75 65 30 32 eller send os en mail på Nielsbie@Nielsbie.dk.​

Følg os på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag, se videoer og billeder fra vores arbejde og meget mere.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen.

Niels Bie's Maskinstation ApS

Med mere end 30 års erfaring inden for Maskinstation & Entreprenør faget er vi din seriøse samarbejdspartner. Vi kan hjælpe med alt inden for Landbrug & Entreprenør arbejde.

Kontakt

​Østerhåbsvej 80, 8700 Horsens -​ Rutevejledning

CVR: 39671425

Tlf.: 75 65 30 32

E-mail: nielsbie@nielsbie.dk